Gila Vin – Vinimport & vinsmagninger for private & erhverv

Aktuelle tilbud

Navnet Butler Nephew & Co. har rødder tilbage til 1730, og var i et partnerskab med Burmester i de tidlige år. Her har vi med en producent at gøre, der laver noget af det bedste, og huset betegnes som “The New Frontier” i branchen.
3 flasker fantastisk portvin kun 599.- 
+ gratis prøve af vores 20 års Tawny

                                
10 års White: Her får du muligheden for at smage en hvid Tawny i en klasse for sig. Duften er “fin” og let, en herlig duft af fersken og honning. Det er simpelthen et fantastisk glas portvin, og der er ingen der slår denne 10 års hvide Tawny.

10 års Tawny: Med en gennemsnitsalder på 10 år,  rammer denne Tawny plet hver gang. Et stort hit til dine desserter. Farven er karamelgylden og smagen er frugtagtig, sød og blød med tydelige noter af valnød og træ i baggrunden. Nydes ved 12-14 grader.

Crusted Port: Crusted Port er en britisk opfindelse og meget sjældent set. I gamle dage (1800 tallet) blev det kaldt “fattigmands-vintage”.  Den får sit navn fra den lille smule bundfald (crust), der dannes i bunden af flasken – ligesom i en Vintage Port. Crusted Port er blandinger af mindst to eller flere årgange. Vinen har lagret på fad i op til 4-5 år og derefter ældet i mindst 3 år i flasken før frigivelse.
Crusted Port er beregnet til at gemme i 15-25 år. Det er et tegn på, at vinen vil fortsætte med at forbedre sig i flasken og udvikle sin aroma og karakter med alderen.  Prøv den til en peberbøf.