Det bedste til dig og dine venner

[

Vinimport & vinsmagninger

Tak fordi du er kommet forbi vores hjemmeside. Vi gør os umage når vi indkøber vin. Vi rejser verden rundt og smager vin. Det er et hårdt job – men nogen skal jo gøre det hårde arbejde 😊 Vi har mødt bonden og har fået hele historien fra vinstokken blev sat i jorden og til dråberne ender i glasset. Hos os får du god kvalitetsvin, der er til at betale. Vi ønsker at gøre en forskel, når du skal handle vin eller afholde en vinsmagning. For som vi siger – hos os får du fortælling på flaske! Du er altid velkommen til at komme forbi og smage før du køber. Vi er ikke som de andre – prøv selv.

Vinimport & vinsmagninger

Vi ønsker at gøre en forskel, når du skal handle vin eller afholde en vinsmagning. For os er det vigtigt at kende alle vores vine. Der hører altid en historie med til de vine, du køber hos os, for vi har været på stedet, vi har mødt bonden og vi ved, hvad vi taler om. Du er altid velkommen til at komme forbi og smage før du køber. Når vi afholder vinsmagning får du masser af underholdning og nyttig viden om vin. Vi er ikke som de andre – prøv selv.

Vin til private & erhverv

Vi har en bred vifte af kunder bl.a. restauranter, cafeer, banker, forsikringsselskaber og livsstilsbutikker ligesom vi leverer direkte til privatkunder – og selvfølgelig altid med et smil. Gila Vinimport – god vin til prisen. Handelsbetingelser Gila Vinimport ApS

Vinimport & vinsmagninger

Vi ønsker at gøre en forskel, når du skal handle vin eller afholde en vinsmagning. For os er det vigtigt at kende alle vores vine. Der hører altid en historie med til de vine, du køber hos os, for vi har været på stedet, vi har mødt bonden og vi ved, hvad vi taler om.

Du er altid velkommen til at komme forbi og smage før du køber. Når vi afholder vinsmagning får du masser af underholdning og nyttig viden om vin. Vi er ikke som de andre – prøv selv.

Vin til private & erhverv

Vi har en bred vifte af kunder bl.a. restauranter, cafeer, banker, forsikringsselskaber og livsstilsbutikker ligesom vi leverer direkte til privatkunder – og selvfølgelig altid med et smil. Gila Vinimport – god vin til prisen.

Handelsbetingelser Gila Vinimport ApS

Hvad vi kan tilbyde

Køb din vin i vores webshop. Læs om begivenheder, vi afholder og deltager i. Læs om begivenheder, vi afholder og deltager i. Gila Vinimport tilbyder sjove, underholdende, utraditionelle, lærerige og usnobbede vin/-portvinssmagning. Har du nogensinde spist din frokost i 1200 meters højde med udsigt over vinmarker? Tag med Gila Vinimport på tur og få en på ”opleveren”

Modtage spændende nyheder og tilbud

Tilmeld dig vores nyhedsbrev