Handelsbetingelser

Bestilling:
Du skal være 18 år for at handle med Gila Vinimport ApS.

Betaling:
På Gila Vinimport ApS webshop kan du betale via VISA-kort, Dankort eller Master-kort.
Vi leverer dine varer 3-5 hverdage efter din bestilling. Der kan dog i enkelte tilfælde være længere leveringstid.

Fortrydelsesret:
Drikkevarer er ikke omfattet af returret (Forbrugeraftalelovens § 9, stk. 2, nr. 1) Vi tilbyder dog alligevel vores kunder 8 dages returret regnet fra den dag hvor du har modtaget eller købt varerne. Fra vi modtager dit ønske om at returnere varer, har du 14 dage til det.
Aftale om returnering skal altid ske via mail. Hvis fortrydelsesretten bliver brugt og varerne returneres, skal du selv betale evt. fragtomkostninger forbundet med returneringen.

Returnering skal ske i åbningstiden til følgende adresse: Gila Vinimport ApS Svalehøjvej 6, 3650 Ølstykke.
Hvis du har fortrudt dit køb, tilbagebetaler vi købesummen til dig, når vi har modtaget varerne og kontrolleret, at de lever op til reglerne for fortrydelsen. Herunder varer der er leveret i original emballage returneres i samme. Varerne skal returneres i samme stand og mængde som de er leveret. Bemærk! vi modtager ikke varer sendt retur pr. efterkrav.
Når varerne er modtaget, fremsender vi en e-mail med beskrivelse af den videre proces.

Reklamationsret:
Når du handler med Gila Vinimport ApS har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Der tages dog forbehold for varens forventede naturlige holdbarhed. Dette betyder, at du enten kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig opbevaring eller anden skadeforvoldende adfærd. Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Hvis du ønsker at reklamere over et produkt, skal der inden returnering laves aftale med os via mail: kontakt@gilavin.dk Ved modtagelse af e-mail, fremsender vi en beskrivelse af den videre proces.

Adresse:

Salg og lager

Gila Vinimport ApS
Svalehøjvej 6
3650 Ølstykke.

Administration: 

Gila Vinimport ApS
Gulnarevej 17
3660 Stenløse

CVR. 31865484