Portvinssmagning

Forkæl dine venner, familie eller kollegaer med en portvinssmagning.

Gila Vinimport er din garanti for gode portvine og en
sjov, lærerig og underholdende aften hvor alle kan være med.

Gila Vinimport er din garanti for gode portvine og en sjov, lærerig og underholdende aften hvor alle kan være med.


Portvinssmagning er meget populært og hvem elsker ikke en skøn portvin? Vi tager dig med på en smagetur rundt i de forskellige typer portvin. Til vores portvinssmagninger stifter du bekendtskab med de forskellige typer, lige fra Ruby over de forskellige typer Tawny med alder og slutter naturligvis af med kongen af alle portvine nemlig Vintage.


Under smagningen vil der være rig mulighed for at stille spørgsmål til de enkelte portvine, ligesom det også er en oplagt mulighed at købe nogle gode flasker hjem til en god pris og leveret lige til din hovedør. Med vores portvins-smagninger er målet at dele ud af vores viden om alt fra høst og fremstilling til portvinens historie.

Vi taler om hvordan man kan sammensætte en hel menu, kun med portvin.


Hvis du samler minimum 10 gæster, sørger vi for at du kan læne dig tilbage og nyde aftenen sammen med dem. Du skal bare sørge for lokationen – resten søger vi for. Og der er altid rigeligt i glasset.


Der er også mulighed for at bestille mad til smagningen, hvad enten det skal være tapas, oste/pølse bord eller en eksklusiv 4-retters menu. Vi tilbyder det hele hvis dette ønskes – og til rimelige priser.

Læs også om vores Online vin-/portvinssmagning