Vinsmagning

Gode vinoplevelser er fantastiske. De kan få ting til at give mening, skabe glæde og begejstring, og i selskab med den rigtige mad, går tingene op i en højere enhed.

Gode vinoplevelser er fantastiske.
De kan få ting til at give mening, skabe glæde og begejstring,
og i selskab med den rigtige mad, går tingene op i en højere enhed.

Gode vinoplevelser er fantastiske.
De kan få ting til at give mening, skabe glæde og begejstring,
og i selskab med den rigtige mad, går tingene op i en højere enhed.
Gila Vinimport tilbyder sjov, underholdende, utraditionel, lærerig og usnobbet vinsmagning, hvor alle kan være med. Med en vinsmagning hos Gila Vinimport kan du læne dig tilbage og nyde aftenen sammen med dine gæster.

Du skal bare sørge for lokationen samt minimum 10 gæster– resten sørger vi for. Der er altid rigeligt i glasset til vores vinsmagninger. Vi kommer med højt humør og I skal blot spørge løs. Vi har svar på det ”hele” da vi er certificeret sommelier.
Vi har vine fra hele verden og kan sammensætte en vinsmagning i samarbejde med dig eller lad os overraske dig med en vinsmagning fra ”hele verden”.
Der er også mulighed for at bestille mad til smagningen, hvad enten det skal være tapas, oste-/pølsebord eller en eksklusiv 4- 5-retters menu.

Vi tilbyder det hele hvis det ønskes – og til meget rimelige priser.

Der vil efterfølgende være mulighed for at bestille aftenens vine med levering direkte til din hoveddør i dagene efter smagningen.

Vi holder til i Egedal i Nordsjælland, og afholder udover vinsmagninger også rom- og portvinssmagninger på hele Sjælland samt i København, både for virksomheder, foreninger, vinklubber og private.
Kom an – vi glæder os til en forrygende aften sammen med dig og dine venner!

Gila Vinimport – fortælling på flaske.
Læs også om vores Online vin-/portvinssmagning

 
 

Derfor skal du gå til smagning

Måske har du på et tidspunkt stået nede i det lokale supermarked og tænkt, at du skulle flotte dig med en god flaske vin eller portvin. Valget kunne falde på en flaske Brunello enten fordi du kender eller har hørt om den, eller også var det den dyreste flaske, der stod på hylden. Det er weekend, og der skal noget godt på bordet, så du betaler 2-300 kroner for vinen.

Der er to udfordringer:

1) De har sjældent lige så god vin i supermarkederne som hos vinhandeleren

2) Du får ikke god Brunello til 2-300 kroner med mindre du er meget heldig

For de samme 2-300 kroner kan du gå til en masse gode vinarrangementer og -smagninger og det er næsten altid en stor oplevelse. Som oftest finder du her et par favoritter, som du herefter fremover kan bestille, og så er du sikker på, at det er noget for dig.

Nogen gange fokuserer vi på et afgrænset område – det kan være i form af lande såsom Frankrig USA eller Spanien, andre gange er vi nede på regionalt niveau, for eksempel Catalonien, Mendoza eller Toscana.