Vinsmagning

Gode vinoplevelser er fantastiske. De kan få ting til at give mening, skabe glæde og begejstring, og i selskab med den rigtige mad, går tingene op i en højere enhed.

Gila Vinimport tilbyder sjov, underholdende, utraditionel, lærerig og usnobbet vinsmagning, hvor alle kan være med.

Vi sørger for at du kan læne dig tilbage og nyde aftenen sammen med dine gæster. Du skal bare sørge for lokationen – resten søger vi for. Der er altid rigeligt i glasset.
Der er også mulighed for at bestille mad til smagningen, hvad enten det skal være tapas, oste-/pølsebord eller en eksklusiv 4-retters menu. Vi tilbyder det hele hvis det ønskes – og til rimelige priser.
Der vil efterfølgende være mulighed for at bestille aftenens vine med levering direkte til din hoveddør i dagene efter smagningen. Vi holder til i Egedal i Nordsjælland, og afholder vin-, rom- og portvinssmagninger på hele Sjælland samt i København, både for virksomheder, foreninger, vinklubber og private.

Derfor skal du gå til smagning

Måske har du på et tidspunkt stået nede i det lokale supermarked og tænkt, at du skulle flotte dig med en god flaske vin eller portvin. Valget kunne falde på en flaske Brunello enten fordi du kender eller har hørt om den, eller også var det den dyreste flaske, der stod på hylden. Det er weekend, og der skal noget godt på bordet, så du betaler 2-300 kroner for vinen.

Der er to udfordringer:

1) De har sjældent lige så god vin i supermarkederne som hos vinhandeleren

2) Du får ikke god Brunello til 2-300 kroner med mindre du er meget heldig

For de samme 2-300 kroner kan du gå til en masse gode vinarrangementer og -smagninger og det er næsten altid en stor oplevelse. Som oftest finder du her et par favoritter, som du herefter fremover kan bestille, og så er du sikker på, at det er noget for dig.

Nogen gange fokuserer vi på et afgrænset område – det kan være i form af lande såsom Frankrig USA eller Spanien, andre gange er vi nede på regionalt niveau, for eksempel Catalonien, Mendoza eller Toscana.

Hvad vi kan tilbyde

Køb din vin

Kommer snart...

Begivenheder

Læs om begivenheder, vi afholder og deltager i

Smagninger

Gila Vinimport tilbyder sjove, underholdende, utraditionelle, lærerige og usnobbede vin/-portvinssmagning

Vinrejser

Tag med Gila Vinimport på tur og få en på ”opleveren”