[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”3.29.3″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” custom_padding=”|||1px||”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”Teksten indsættes her” _builder_version=”4.5.1″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” hover_enabled=”0″ inline_fonts=”Bad Script”]
Moltés
En dejlig halvtør Gewurztraminer fra et familieejet hus beliggende i Pfaffenheim, ca. 10 km syd for Colmar, hvor Moltés producerer fra egne marker efter bæredygtige principper, hvorunder nogle marker siden 2015 er certificeret økologiske.
I duft og smag på Cuvée Tradition, fornemmer man klassiske Gewurztraminer-noter, med udfarende nuancer af rose, jasminte og moden, eksotisk frugt. Her er let fedme, behagelig fylde og en lang, parfumeret finish.
Dette er en dejlig og smagfuld aperitif-vin, som gastronomisk vil gå godt til de stærkere øst-inspirerede retter, især de tungere køkkener, med spidskommen og andre hårdt krydrede retter med tørre krydderier.
En rustik alsacisk ret, med svin, pølse og kål vil også være et glimrende match, men dette er også den måske bedste all-round ostevin, som især er suveræn til de ellers ‘besværlige’ oste Munster og Epoisses.
Vi anbefaler at nyde vinen ved ca. 10°. Den er drikkeklar nu, men vil også kunne ligge op til 5-8 år fra årgang.
[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_image src=”https://gilavin.dk/wp-content/uploads/003343-28-PB-Moltes-OP.w293.h293.fill_.png” admin_label=”Billede uploades her” _builder_version=”3.29.3″][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]