[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”3.29.3″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”Teksten indsættes her” _builder_version=”4.8.2″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” hover_enabled=”0″ inline_fonts=”Bad Script” sticky_enabled=”0″]

Piandaccoli Vivendi

Høj klasse fra Toscana. Måske den bedste hvidvin vi har smagt fra dette område.
Chardonnay og en snert af Malvasia gør denne vin til noget særligt.
Lys, strålende strågul farve, hvor næsen af denne vin er karakteriseret ved en tydelig note af balsamiske urter (salvie og timian), mens smagen er crispy, med et blidt blink af mandel og dejlig minerals berøring som formidler elegance og friskhed.
Den ideelle vin til svinekød, fede fisk samt som “nyde-vinen, når det skal være ekstra godt

Lagret på stål i 5 måneder, modning i flasken 3-4 måneder.
Drik den ved 8-9 grader (ikke koldere).

Alkohol 12%

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_image src=”https://gilavin.dk/wp-content/uploads/hvidvin-vivendi-piandoccolichardonnay-mavasia-2016-180×550.png” admin_label=”Billede uploades her” _builder_version=”3.29.3″][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]