Portvine

Det er efterhånden gået op for os danskere, at portvin ikke bare er en dessertvin. Nej nu får du bøf, ost, pølse, pate med mere til din portvin. DU SKULLE PRØVE…… du bliver ikke skuffet, det lover vi dig. Rigtig god fornøjelse!

Gå på opdagelse i vores udvalg af portvine her

Portvine

Vores store passion ud over rød- & hvidvine er PORTVIN.  Denne gudedrik, som vi alle sammen har taget til os, og som ikke længere er gemt væk bagerst i skabet har virkelig fået en opblomstring de senere år. Vi forstår det godt. Vi er vilde med det.

Derfor har vi også gjort en ekstra indsats for at finde de bedste huse til dig. Vi er stolte over at vores ”lille butik” har fået lov til, i samarbejde med Oscar Quevedo samt portvinsinstituttet at lave vores egen serie: THE ONE.

 

The One Portvine 

Det er lykkedes os at få et gennembrud med denne serie, for hvem kan sige nej til THE ONE?  Her får du “value” og til en pris, hvor alle kan være med. Serien består af følgende typer:

 

 

Butler Nephew & Co Portvine

Butler Nephew & Gila Vinimport er blevet forlovet. Man kan vel sige, at Gila Vinimport ikke bare er blevet bedste ven med Butleren og Nevøen, det har udviklet sig til et decideret ægteskab.

Vi er meget stolte af dette fantastiske portvins-brand, som har taget Danmark med storm. Her har vi en producent, der ikke går på kompromis med noget som helst. Huset bliver kaldt ”The New Frontier” i branchen. Du får noget af det bedste portvin, der er på markedet. Serien består af:

 

 

Det er efterhånden gået op for os danskere, at portvin ikke bare er en dessertvin. Nej nu får du bøf, ost, pølse, pate med mere til din portvin. DU SKULLE PRØVE…… du bliver ikke skuffet, det lover vi dig. Rigtig god fornøjelse og læs den flotte anmeldelse fra danmarks portvinsguru nr. 1 – Henrik Oldenburg her under.

 

Anmeldelse

Henrik Oldenburg:

 

18,5/20

Butler Nephew & Co. 20-års Tawny [2018]

”Det første indtryk er: Traditionel portugisisk stil med tryk på lidt røg og sødme for resten – men den retter sig hurtigt i glasset og viser både ben i næsen og kød på kroppen, sødmen matches og overdøves efterhånden af en fin, koncentreret smag af tørrede figner, tilsat friske hasselnødder. Tiden arbejder for den i glasset, den samler sig og bliver blank og sensuel, smygende og koket. Den flirter med smagsløgene, den bruger alle kneb og har stor overtalelsesevne. Den er ikke alene lækker, den er lækker-lækker-lækker – og den holder og beholder en fornem balance. Drik den til kage, nødder eller helt alene.”

Klik