[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″ fb_built=”1″ _i=”0″ _address=”0″][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”3.29.3″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” _i=”0″ _address=”0.0″][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” _i=”0″ _address=”0.0.0″ custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”3.29.3″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” _i=”0″ _address=”0.0.0.0″ inline_fonts=”Bad Script”]

Brunello di Montalcino Altesino 2011

Brunello bliver ofte omtalt som Italiensk vins fornemste “ambassadør” og Altesino tilhører superligaen af Brunelloproducenter.

Vingården, som er et slot fra 1500 tallet, er beliggende i Montalcino. Vinen laves i kældrene under det historiske Palazzo Altesi, som er over 500 år gammelt.

Den første Brunello blev lavet på slottet i 1972. Vingården ejer også en tredjedel af den berømte Montesoli høj, hvor netop Sangiovese Grosso trives optimalt.

Altesinos Brunelloer laves stadig på traditionel vis, på store egefade. Perfektionisme hersker overalt i vinfremstillingen og intet overlades til tilfældigheder.

Resultatet er topkvalitet med respekt for traditionerne. Bouqueten er fyldt med duft af moden frugt og et strejf af viol og vanilje, smagen er koncentreret og fed, og bliver bare ved og ved. En på alle måder aristokratisk Brunello!

Druer: 100% Sangiovese Grosso, håndhøstet på markerne Altesino, Castelnuovo dell’Abate, Macina og Pianezzine.

Serveres ved 16-18 grader

Alkohol 14-15%

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” _i=”1″ _address=”0.0.1″ custom_padding__hover=”|||”][et_pb_image src=”https://gilavin.dk/wp-content/uploads/Brunello-di-Montalcino-Altesino-2011.png” _builder_version=”3.29.3″ _i=”0″ _address=”0.0.1.0″][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]