[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”3.29.3″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”Teksten indsættes her” _builder_version=”4.5.8″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” hover_enabled=”0″ inline_fonts=”Bad Script”]

Lasso Garrafeira

Er der noget man kan lave i Lissabon, så er det fyldige rødvine. Klimaet lægger op til kraftige smagfulde rødvine, der ofte er fuld på højde med deres spanske naboer, og så til den halve pris.
Smagen leder tankerne hen mod solbær og lakrids og tanninerne er afdæmpede.
Vinen har ligget 9 måneder på egetræsfade og er den ideelle følgesvend til blandt andet tapas, pasta og de hårde oste.

Druer: Touriga Nacional, Aragonez, TintaMiuda, Alfrocheiro

Drik vinen ved 17-18 grader.

Alkohol 14 %

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_image src=”https://gilavin.dk/wp-content/uploads/Lasso-Garrafeira-.png” admin_label=”Billede uploades her” _builder_version=”4.5.8″ hover_enabled=”0″ title_text=”Lasso Garrafeira”][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]