[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”3.29.3″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”Teksten indsættes her” _builder_version=”4.4.1″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” hover_enabled=”0″ inline_fonts=”Bad Script”]

Next Station Douro

Vinene fra Douro-dalen har de seneste 10-15 år ændret sig markant på to områder. Dels er andelen af bordvine ift. portvin gået kraftigt i vejret, dels har kvaliteten af bordvinene forbedret sig markant i retning af større friskhed og renhed i vinene.
Moderne vinifikation har så godt som udryddet gamle tiders grove tanniner, der gav stor holdbarhed, men også medfølgende lavt charmetal det første årti efter tapning.
Next Station Douro tinto er en mellemklassevin, skabt på baggrund af de klassiske portvinsdruer tinta roriz, touriga franca og touriga nacional, som alle trives i Douros varme klima med skiffer i jordbunden.

Duft og smag har modne skovbær som det dominerende element med et krydret strejf af lavendel og eukalyptus samt lidt vanilje og mokka. Vinen har generøs frugt uden skarpe kanter og leverer en særdeles drikkevenlig vin, altså på den positive måde. Vinen vil egne sig til et bredt udsnit af stege- og simreretter.
Har man tiden, iltes vinen 1-2 timer før den serveres ved 17-18°.

Alkohol 13-13,5 %

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_image src=”https://gilavin.dk/wp-content/uploads/Next-Station-Douro.png” admin_label=”Billede uploades her” _builder_version=”4.4.1″ hover_enabled=”0″][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]