[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”3.29.3″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.5.1″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” inline_fonts=”Bad Script”]

TF Ripasso del Valpolicella Superiore

Ripasso er en fremstillingsmetode, hvor den unge, frugtige Valpolicella vin har ligget på kvaset fra Amarone og Recioto della Valpolicella.
Deraf navnet: Ripassere som på italiensk betyder at passere igen, og det er netop det Valpolicellaen gør, når den får en ekstra tur i det brugte Amarone-fad, hvor vinen gennemgår en andengæring. Vinen bliver tilført mere af det hele: Farve, smag, fylde, karakter og alkohol.
Der er meget stor forskel på Ripasso-vine. Nogle forekommer kun marginalt kraftigere end ikke-Ripasso vinene og er typisk de billige udgaver.
Når en Ripasso er vellykket, er den dejlig og helt sin egen. Den får du her – det er et KONGE-glas tør vi godt love dig. En tung vin i en tung flaske.

Serveres ved max 18 grader.

Nyd den til ost, kraftige simreretter eller din pasta.
Gemme-potentiale minimum 6-7 år fra flaske år

Alkohol 14,5-15,5 %

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_image src=”https://gilavin.dk/wp-content/uploads/roedvin-valpolicellaripassosuperiore-tenutefalezz-ripasso-2015.png” _builder_version=”3.29.3″][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]