[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″ global_colors_info=”{}”][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”3.29.3″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”A.H. Riise Rom julekalender ” _builder_version=”4.9.11″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” hover_enabled=”0″ inline_fonts=”Bad Script” global_colors_info=”{}” sticky_enabled=”0″]

A.H. Riise Royal Danish Navy Saint Thomas

Denne rom er blevet genskabt efter den originale recept på den “Royal Navy Rom” som Albert Heinrich Riise kreerede og leverede den til flådens skibe, når de anløb havnen i Charlotte Amalie i det tidligere Dansk – Vestindien
(Nu U.S. Virgin Islands).
Denne enestående rom er “blended” af flere forskellige, op til 20 år gamle rom destillater af “Vedderburn og Plummer” typen, som er en melasse baseret rom frembragt ved langsom gæring, som efterfølgende bliver kedel destilleret i den traditionelle “Pot Still”.
Dette giver en fantastisk rom med en ekstremt mørk, næsten sort farve med komplekse toner af kaffe, Anis, lakrids, brændt karamel, melasse, krydderier og cedertræ.
Dette kombineres med en eksotisk og elegant smag af pomerans og bergamot frugter, afsluttende med en lang massiv, fed og sødmefuld eftersmag.
Riise´s Royal Navy Rom er håndblended i små partier og er ikke koldfiltreret eller tilsat karamel.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_image src=”https://gilavin.dk/wp-content/uploads/A.-H-Riise-Danish-Navy.png” title_text=”A. H Riise Danish Navy” _builder_version=”4.9.11″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” sticky_enabled=”0″][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]