Girlan 448 Rosé

En karakterfuld, tør rosé. At den er god, er vel knapt overraskende med tanke på regionens ry som leverandør af Italiens bedste hvidvine samt Girlans plads i Alto Adiges førerfelt.

Det spøjse navn ’448 s.l.m.’ angiver vineriets beliggenhed 448 meter over havets overflade i byen af samme navn Girlan, ganske nær Bolzano og A22 motorvejen syd for Brennerpasset, hvor bilisterne intetanende og fortravlet kører forbi et af verdens smukkeste vinområder.

Håndhøstet pinot noir, udgør druematerialet bag vinen. Herligheden lagres 4 måneder på rustfrit stål, der bedst bevarer vinens friskhed.

Duft og smag har forførende røde bær, især jordbær med kirsebær og blomstrede tiltag lidt længere tilbage i aromabilledet.
Denne rene og syrefrisk rosé, overspiller ikke sine kort og kandiderer til titlen som den mest komplekse der bare smager bravende godt.

Girlan Cuvée 448 rosé er en alsidig og meget vellavet tørstslukker, der også er velegnet til mange antipasto, madretter i den lettere ende, hvad enten det er med fisk, skaldyr eller lyst kød.

Nydes bedst ved 9-11 grader.
Alkohol 12-13%