[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″ fb_built=”1″ _i=”0″ _address=”0″][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”3.29.3″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” _i=”0″ _address=”0.0″][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” _i=”0″ _address=”0.0.0″ custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”Teksten indsættes her” _builder_version=”3.29.3″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” _i=”0″ _address=”0.0.0.0″ inline_fonts=”Bad Script”]
La Giuva Recioto Valpolicella 2016
Der findes mange fremragende dessertvine rundt om i verden – men vi tøver ikke et sekund med at kalde denne italiener for verdens bedste dessertvin. Hemmeligheden ligger i måden vinen er fremstillet på. Som en Amarone -vin blot med endnu længere lagringstid, så den kraftige sødme og alkoholen bliver som en bombe i munden.
Her får du alt det bedste på flaske. En vin der kan stå aldeles alene eller ledsage ost, kraftige desserter eller salte mandler.
Det er ikke den billigste vin i verden, til gengæld glemmer du den aldrig.
Serverings-temp. 10-12 grader.
Alkohol 14,5-15 %
[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” _i=”1″ _address=”0.0.1″ custom_padding__hover=”|||”][et_pb_image src=”https://gilavin.dk/wp-content/uploads/recioto-lagiuvarecioto-lagiuva-2016-180×550.png” admin_label=”Billede uploades her” _builder_version=”3.29.3″ _i=”0″ _address=”0.0.1.0″][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]