[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”3.29.3″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”Teksten indsættes her” _builder_version=”4.2.2″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” inline_fonts=”Bad Script”]

Prosecco Extra Dry

En Prosecco i verdensklasse. Den italienske eliteproducent af prosecco Walter Nardin er beliggende ved den lille by Ormell i norditalien ved foden af foralperne i Veneto regionen i Norditalien.

Prosecco er anderledes end Champagne, men absolut ikke nødvendigvis dårligere.Walter Nardin producerer Prosecco og kun i den bedste kvalitet. Grave di Stecca Prosecco Brut. En utrolig flot kompleks og cremet Prosecco extra dry med en pæn lys, gylden farve, stor og charmerende bouquet med antydning af fersken, æble, limefrugt, som går igen i smagen som er intens og med masser af  fylde og længde samt en fin, underliggende syre. Slutter med enorm frugt, elegance og dybde.

Druesorter: 100% Glera, (kaldet Prosecco).

Anbefalet til: Aperitif, fisk og skaldyr, grønsagsrisotto og fiskerisotto, evt. faste oste.

Alkohol 11,5 %

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_image src=”https://gilavin.dk/wp-content/uploads/prosecco-proseccodocextradry-walternardin-glera-180×550.png” admin_label=”Billede uploades her” _builder_version=”3.29.3″][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]