Produktmenu

australien_200x200.png

Australien

I perioden indtil slutningen af 1870’erne og ind i 80’erne blev australsk vin kendt for høj kvalitet fremstillet på klassiske druesorter. Kun en lille del af produktionen gik til eksport. Det meste blev lavet til eget brug. I 1877 kom vin lusen også til Australien, og det fik følger for den australske vinkultur.

Vores rødvine er nøje udvalgt gennem vores mange rejser til vingårde i det store udland. Vi har krydret vores udvalg med rødvine fra Australien.

En klasse vin fra Australiens bedste winemaker gennem de sidste 25-30 år. Vinen er fremstillet på det velkendte druemix fra Rhône, Shiraz, Grenache og Mourvedre.

John Duval kommer fra en familie der går fire generationer tilbage i South Australian regionen. Han er vinder af Winemaker Of The Year 1989 og to gange Red Winemaker Of The Year i både 1991 og 2000. Denne fremragende vin er bevæbnet med en uhørt kraftig smag af røde og sorte bær, anis og en gennemgående smag af eg. Meget fyldig og fløjlsbløde tanniner og en utrolig god og lang eftersmag.
Drik den til de kraftige kød/gryderetter eller til en kraftig ost. Det er virkelig klasse det her.
Druer: Shiraz, Grenache og Mourvedre.

 

Du kan godt glæde dig til den næste vin. Et glas ukompliceret vin fra Australien.
Her får du en forførende silkeagtig og rig stil. Den flot mørke vin byder på en indbydende bouquet af modne kirsebær, krydderier, friskmalet kaffe og et strejf af mørk chokolade.
Smagen er mættet med moden bærfrugt og nuancer af sød lakrids, mokka og krydderier, og eftersmagen er lang.
En stor vin, som smager fantastisk fra første til sidste dråbe.
Marken ligger I det østlige Clare Valley. Her er vinstokkene plantet lavt på skråningen i sprækkerne mellem stenene. Dette er det ideelle miljø for lavtliggende Shiraz vinstokke.

Viser alle 2 resultater

Er du over 18?

Vi skal sikre os, at du har den rette alder, før du besøger vores webshop!