Produktmenu

frankrig_200x200.png

Frankrig

Dessertvin serveres, som navnet hentyder, til desserter. Der er ikke nogen endelig definition af, hvad en dessertvin egentlig er. Det er meget forskelligt fra land til land. Det kan være svært at vælge den rette dessertvin til desserten. Derfor har vi her på siden samlet et udvalg af lækre dessertvine. Hvis vi skal se på den karakteristiske smag, er den ofte meget sød, det er på grund af de store mængder sukker der er tilsat, enten før eller efter gæring af druerne, selv de tungeste desserter, kan indtages med et enkelt glas til. Her er en dessertvin fra Frankrig.

Frankrig er kendt for at sætte standarden for vindyrkning. De har helt styr på hvordan man producerer dessertvin i høj kvalitet.

Husk blot på at udvælge en dessertvin som understøtter din lækre dessert frem for at være dominerende.

Denne kastanje likør er produceret ved hjælp af en udblødning af kastanjer fra Ardèche området i Frankrig. Området ligger mellem marker og træer, frugthaver og vinmarker, slotte og  kirketårne. Der møder dig en herlig duft af modne kastanjer og den står flot og ravfarvet i glasset. Det helt rigtige at drikke til dine desserter så som is, Tiramisu eller til frugter. Du kan også nyde den afkølet til din kaffe.

Viser et enkelt resultat

Er du over 18?

Vi skal sikre os, at du har den rette alder, før du besøger vores webshop!