Produktmenu

italien_200x200.png

Italien

Dessertvin serveres, som navnet hentyder, til desserter. Der er ikke nogen endelig definition af, hvad en dessertvin egentlig er. Det er meget forskelligt fra land til land. Det kan være svært at vælge den rette dessertvin til desserten. Derfor har vi her på siden samlet et udvalg af lækre dessertvine. Hvis vi skal se på den karakteristiske smag, er den ofte meget sød, det er på grund af de store mængder sukker der er tilsat, enten før eller efter gæring af druerne, selv de tungeste desserter, kan indtages med et enkelt glas til. Her er en dessertvin fra Italien.

Husk blot på at udvælge en dessertvin som understøtter din lækre dessert frem for at være dominerende.

Der findes mange fremragende dessertvine rundt om i verden – men vi tøver ikke et sekund med at kalde denne italiener for verdens bedste dessertvin. Hemmeligheden ligger i måden vinen er fremstillet på. Som en Amarone -vin blot med endnu længere lagringstid, så den kraftige sødme og alkoholen bliver som en bombe i munden.

Her får du alt det bedste på flaske. En vin der kan stå aldeles alene eller ledsage ost, kraftige desserter eller salte mandler.

Det er ikke den billigste vin i verden, til gengæld glemmer du den aldrig.

Serverings-temp. 10-12 grader.

I bunden af Veneto ligger vingården Tenute Falezza, der laver dette prægtige glas vin.

Den søde Amarone – Recioto er stamfaderen til Amarone-vinen. Druerne til vinen hedder Corvina Rondinella og Mulinare. Vinen har en smag præget af stor stor sødme og kirsebærkerner. Vinen er særdeles egnet til risalamande eller prøv den til det store ostebord. Det er fantastisk dejlig og sød vin.

Vinen nydes iskold direkte fra køleskabet.

Viser alle 2 resultater

Er du over 18?

Vi skal sikre os, at du har den rette alder, før du besøger vores webshop!