Produktmenu

england_200x200.png

England

England er traditionsrig på mange områder og vi har her valgt at præsentere jer for noget af Englands gin.

En rig, rubinrød likør med bitter sød rød frugtsmag og hints af mandler. Haymans Sloe Gin er en traditionel engelsk likør fremstillet af en gammel familie opskrift. Håndplukkede vilde slåen-bær, vilde blommer, der er håndplukket i efteråret lige efter den første frost fra “The Blackthorn Tree”. Den endelige blanding er en rig rubinrød likør, glat og sprængfyldt med intens frugtsmag.

Den prisvindende London Dry Gin er lavet efter ejer-familiens egen opskrift, bestående af 10 forskellige og hemmelige botanicals. Den rette balance mellem enebær, koriander, citron- og appelsinskal, sammen de øvrige botanicals, afgøres ved gammeldags håndværk.
Herefter dampes botanicalblandingen i engelsk hvede sprit en hel dag inden den destilleres.

Med den pleje og opmærksomhed sikres det at Haymans London Dry Gin forbliver en klassisk gin.
Frisk, skarp og elegant – lige som det skal være. Duften er en perfekt balanceret kombination af sprød enebær og friske citroner. Smagen er fremtrædende enebær, tydelig citrus og varme krydderier. Eftersmagen er
citrus og krydderier og giver plads til en meget glædelig jordnær afslutning

Hayman Old Tom Gin, er hånd-destilleret til en familieopskrift fra 1870’erne, hvilket giver en autentisk markering af den engelske gin arv. Haymans Old Tom Gin giver en mere afrundet og blødere profil end en London Dry stil. Hayman Old Tom Gin bruges bl.a. i de klassiske gin-cocktails Martinez og Tom Collins.

Viser alle 3 resultater

Er du over 18?

Vi skal sikre os, at du har den rette alder, før du besøger vores webshop!