Produktmenu

frankrig_200x200.png

Frankrig

Vores rødvine er nøje udvalgt gennem vores mange rejser til vingårde i det store udland. Stort udvalg af udsøgte rødvine fra Frankrig.

Mas St. Hugues Rouge Cotes Du Rhöne:

Fremragende ”franskmand” med duft og smag af lakrids, let peber, crème de cassis og modne kirsebær. Vinen er produceret af Cellier Des Chartreux og er den perfekte ledsager til grillet kød, vildt og bløde oste.

Le Vieux Quartier Bourgogne Pinot Noir:

Smukke Bourgogne går direkte i flasken og du kan glæde dig til en skøn oplevelse.
Denne vin er velegnet til de lettere kødretter med fugl eller kalv. Eventuelle saucer bør ikke være for gumpetunge.

Chevalier Anthelme Cotes Du Rhone:

Har du mere lyst til bobler? så brug de mousserende vine til velkomst, forret, hovedret (fisk) eller dessert. Du kan også bare nyde et sprudlende glas uden mad – anvendelsesmulighederne er mange.

Nogle mennesker tror alle vine med bobler skal omtales som Champagne. Men det er ikke alle mousserende vine, der må bruge navnet Champagne. I Spanien hedder de oftest Cava og i Italien Spumante. Kært barn har mange navne.

Den mousserende vin er den populære betegnelse for en lang række perlende vine som Champagne, Lambrusco, Cava, Asti, Prosecco og Crémant.

Mousserende vin er tilsat kulsyre, så den får de bobler som vi forbinder med denne type vin. Mousserende vin laves ved sekundær fermentering, hvor der dannes kulsyre som laver boblerne.

Elegante bobler og den unikke smag gør vinene velegnet til aperitif, til festmåltidet eller en romantisk aften hjemme.

Hvis du skal måle en mousserende vins kvalitet, skal du kigge på boblerne og selvfølgelig på smagen. Hvis boblerne er små, er det god kvalitet, og hvis de er store, knap så god kvalitet. Jo mindre bobler, jo bedre kvalitet.

Hos Gila Vinimport  får du sprudlende, festlige, mousserende bobler til forskellige priser.

Viser 1–16 af 19 resultater

Er du over 18?

Vi skal sikre os, at du har den rette alder, før du besøger vores webshop!