Produktmenu

Gin-fra-Gila-vinimport.png

Gin

Gin er de senere år blevet en kæmpe succes, og det er ikke uden grund, da man i dag kan få et stort og spændende udvalg. Du kan mikse med mange forskellige smagsvarianter på både gin, men også tonic.

Ginens historie går helt tilbage til middelalderen, hvor man, især i Holland, lavede drikken der blev kendt som Jenever – en kraftig spiritus, der fik tilsat enebær efter destilleringen. Enebær der også har givet navn til spiritussen Jenever, blev valgt på grund af sine helbredende egenskaber. Ginen kom til England efter 30-års krigen der sluttede i 1648. Engelske soldater kom hjem og fortalte om de hollandske soldaters store mod, som nok mere skyldtes at de havde indtaget rigeligt med Jenever inden de gik i kamp.

Du finder altid enebær i en Gin. Det er hovedingrediensen. Derudover finder man også ofte strejf af koriander, violrod, citrus og angelik.

Gin er en spiritus som for alvor er på vej imod danskernes fortrukne

Der er stor forskel på Gin, så man skal finde den producent, man bedst kan lide ved at afprøve nogle forskellige slags.

Det er rigtig populært at drikke sin Gin med Tonic-vand, men der findes også mange andre gode kombinationer. Den er så alsidig, og det er derfor populært at prøve forskellige cocktails med Gin, prøv fx. Long Island Iced Tea eller en Gin Hass.
Gin består af en basis-alkohol og enebær, og du kan derfor nemt tilsætte både bær, frugt, krydderier, urter og grønt.
Prøv evt. at smide en agurk i bunden af glasset og giv den et par stød med din morter. Det frigiver masser af agurkesmag til din drink.

Gå på opdagelse i vores udvalg her.

Er du over 18?

Vi skal sikre os, at du har den rette alder, før du besøger vores webshop!