Produktmenu

italien_200x200.png

Italien

Vi har vine fra mange områder i verden. Fra de tørre og mineralske, til de fyldige og fedmefyldte, fadlagrede, aromatiske, søde som tørre og friske og frugtige hvidvine fra Italien.

Skulle du være i tvivl om hvilken vin der passer til maden, og får du ikke tilstrækkeligt svar under vinens beskrivelse, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi står til rådighed med gode ideer og råd.

Italien er et af de ældste vinlande, i verden, man har i Soaveområdet (beliggende øst fra Gardasøen) fundet fossiler af vinblade og vindruekerner, der går tilbage til seks millioner år før vores tidsregning.

Vores rødvine er nøje udvalgt gennem vores mange rejser til vingårde i det store udland. Udsøgte, smagfulde rødvine fra Italien.

La Giuva Amarone della Valpolicella DOCG VERDENSKLASSE Amarone, som en ægte Amarone rødvin skal dufte og smage. På toppen af øverste hylde i Valpolicella huserer Alberto Malesani & co. De kan lave vin som ingen andre !!

Giampaolo Bruni er mesteren i kælderen hos vinhuset Piandaccoli i Toscana.
Hos Piandaccoli dyrkes de gamle renæssancedruer som Barsaglia Nera, Mammolo, Pugnitello, Foglia Tonda og selvfølgelig Sangiovese, dronninge-druen i Toscana.

Det er på druerne fra vinmarkerne i Campiano i Valpolicella og i en højde af 600 meter over havets overflade at denne historiske Ripasso vin fremstilles.
Området er udover vin kendt for sine kirsebærtræer og en frodig natur.

Viser 1–16 af 50 resultater

Er du over 18?

Vi skal sikre os, at du har den rette alder, før du besøger vores webshop!