Produktmenu

italien_200x200.png

Italien

Her kan du gå om bord i vores udvalg af mousserende vine. Der er både Champagne, Moscato, Cava og Prosecco.

Brug de mousserende vine til velkomst, forret, hovedret (fisk) eller dessert. Du kan også bare nyde et sprudlende glas uden mad – anvendelsesmulighederne er mange.

Nogle mennesker tror alle vine med bobler skal omtales som Champagne. Men det er ikke alle mousserende vine, der må bruge navnet Champagne. I Spanien hedder de oftest Cava og i Italien Spumante,  Kært barn har mange navne.

Den mousserende vin er den populære betegnelse for en lang række perlende vine som Champagne, Lambrusco, Cava, Asti, Prosecco og Crémant.

Her er vores udvalg fra Italien.

Mousserende vin er tilsat kulsyre, så den får de bobler som vi forbinder med denne type vin. Mousserende vin laves ved sekundær fermentering hvor der dannes kulsyre som laver boblerne. Elegante bobler og den unikke smag gør vinene velegnet til aperitif til festmåltidet eller en romantisk aften hjemme.

Mousserende vine er til dig der foretrækker både sødt, tørt eller ekstra tørt. Man kan finde elegante tørre vine, vine med fyldig smag, frugtige vine eller søde vine. Hvis du skal måle en mousserende vins kvalitet skal du kigge på boblerne og selvfølgelig på smagen. Hvis boblerne er små, er det god kvalitet, og hvis de er store, knap så god kvalitet –  så jo mindre bobler, jo bedre kvalitet.

Hos Gila Vinimport  får du sprudlende, festlige, mousserende bobler til forskellige priser. Du kan finde noget til enhver smag og til hver en fest. Mousserende vin fremstilles i de fleste vinområder verden over.

Er du over 18?

Vi skal sikre os, at du har den rette alder, før du besøger vores webshop!