Produktmenu

portugal_200x200.png

Portugal

Det er efterhånden gået op for os danskere, at portvin ikke bare er en dessertvin. Nej nu får du bøf, ost, pølse, pate med mere til din vin. DU SKULLE PRØVE DET…… du bliver ikke skuffet, det kan vi love dig. Udforsk de forskellige smage og varianter og find din helt egen favorit. Rigtig god fornøjelse!

Portvin er over de seneste år blevet mere populær i kategorien af vine, der findes i alle prisklasser. Den er en meget sød vin, der oftest bruges og serveres til desserter. Foruden de søde varianter, kommer de også tørre eller som halvtørre vine.

Portvin er opkaldt efter Portugals næststørste by Porto. Det er en hedvin og den fremstilles af en blanding af flere druesorter og kan være rød eller hvid/lys i farven. Der findes flere typer som Tawny, Colheita, Vintage Port, Ruby port og hvid port. Smagen afhænger meget af hvilken type man vælger. Tawny har smag af svesker og nødder, mens Ruby smager mere af brombær.

Portugisernes stolthed portvinen er en klassiker. Fra de saftige med smag af bær til ruby med dybrød farve og friske frugttoner til de lækre tawny varianter, der efter lang fadlagring har udviklet smag af tørret frugt og nødder.Med portvin forkæler du dig selv. Et glas en mørk vinteraften er en dejlig oplevelse.

Nyd din portvin alene eller sammen med andre, og undersøg de mange forskellige farver, smagsnuancer og varianter Den bedste portvin forkæler dig og dine sanser

Hos Gila Vinimport finder du et udvalg af portvine fra anerkendte producenter.

Viser 1–16 af 47 resultater

Er du over 18?

Vi skal sikre os, at du har den rette alder, før du besøger vores webshop!