Produktmenu

argentina_200x200.png

Argentina

Vores rødvine er nøje udvalgt gennem vores mange rejser til vingårde i det store udland. Vi har krydret vores udvalg med rødvine fra Argentina.

Argentinas vinområder ligger primært i den indre del af landet, op mod Andesbjergene. Markerne ligger højt med høje temperaturer om dagen og lave om natten. Andesbjergenes kolde floder leverer vand til overrisling af markerne. De bedste vine i Argentina kommer fra distriktet Mendoza.

Denne Gran Malbec har fået 16 måneder på fransk eg hvorefter den har “hvilet sig” yderligere 12 månder på flasken før den er frigivet. 2017 var et unikt år med lave gennemsnitstemperaturer og højere nedbør i Mendoza. Dette resulterede i vine med ekstraordinær friskhed.

Aromaen er tydelig chokolade og krydderier som fennikel og anis. Farven er intens violet og med en knytnæve af velsmag fra første mundfuld.
Denne vin har et gemme- potentiale på 12-13 år.

Nu får du mulighed for at smage en super Pinot Noir fra vores gård Claroscuro Wines der er beliggende i Vistaflores Uco Valley, der ligger 1054 meter over havet. Vinen har ligget i franske egetræsfade i 12 måneder og på flasken i 9 måneder.

Året 2016 var koldt og betragtes i Argentina som det bedste år i historien for netop Pinot Noir druen da de kolde nætter giver fremragende vilkår da det fremkæver de fine aromaer af krydderier og hvide frugter.

Farven er lys med rødlige toner. Aromaen er klassisk for Pinot Noir med sine lysrøde bær, krydderier og svampe. Smagen er saftig og pakket med granatæble, hindbær og lette syre-nuancer.

Nyd den ved 13-14 grader, enten som hyggevin eller f.eks. til tatar, fjerkræ og kalvekød – gerne akkompagneret af østershatte eller kantareller. Vinen har et langt aldring potentiale, helt op til 15 år.

Viser alle 3 resultater

Er du over 18?

Vi skal sikre os, at du har den rette alder, før du besøger vores webshop!