Produktmenu

frankrig_200x200.png

Frankrig

Vores rødvine er nøje udvalgt gennem vores mange rejser til vingårde i det store udland. Stort udvalg af udsøgte rødvine fra Frankrig.

Mas St. Hugues Rouge Cotes Du Rhöne:

Fremragende ”franskmand” med duft og smag af lakrids, let peber, crème de cassis og modne kirsebær. Dyb og rig med bløde tanniner i eftersmagen. Vinen er produceret af Cellier Des Chartreux og er den perfekte ledsager til grillet kød, vildt og bløde oste.

Le Vieux Quartier Bourgogne Pinot Noir:

Smukke Bourgogne går direkte i flasken og du kan glæde dig til en skøn oplevelse.
Denne vin er velegnet til de lettere kødretter med fugl eller kalv. Eventuelle saucer bør ikke være for gumpetunge.
Rød Bourgogne har det generelt fremragende sammen med svampe af næsten enhver art. Vi anbefaler et rummeligt vinglas og en serveringstemperatur på 14-17°.

Grenache 1895 Chateau Maucoil:

Côtes-du-Rhône 1895 har en flot, blank, mørk, rubinrød farve. Duften er meget koncentreret, med mørke nuancer af brombær, kirsebær, engelsk lakrids og bitter chokolade, men viser samtidig en umiddelbar, aromatisk og sprød karakter, som er klassisk for de bedste Côtes-du-Rhône-vine.

I smagen finder man nogle af de samme toner, og selv om man fornemmer, at vinen har masser af potentiale og god tannin, giver den allerede utrolig meget fra sig i sin ungdom og virker allerede meget elegant. En fremragende vin, som kan serveres til fx and, gris, lam eller okse, gerne med provencalske krydderier, eller til gryderetter med vildt. Serveringstemp. 15-18 grader.

Chevalier Anthelme Cotes Du Rhone:

Her byder vi velkommen til den anerkendte Cellier des Chartreux bestående af dygtige og entusiastiske vinbønder, som alle arbejder efter det samme kvalitets mål som de har forpligtet sig 100% til. Tradition og fornyelse er hjørnestenene i produktionen, dette sammen med Mistral vinden og de stenede marker sikrer den fortsatte kvalitet .

 

Er du over 18?

Vi skal sikre os, at du har den rette alder, før du besøger vores webshop!