Italien

Vores rødvine er nøje udvalgt gennem vores mange rejser til vingårde i det store udland. Udsøgte, smagfulde rødvine fra Italien.

Ad Hoc – moden, karakterfuld elegance

Den rubinrøde Ad Hoc vin har en moden, elegant karakter – en krydret duft af blomme og kirsebær, med strejf af tobak og krydderi. Smagen bliver harmonisk og smagfuld, når de meget modne druer efter måneders sol høstes med håndkraft – og 3 måneders lagring på egefade tilfører yderligere elegance til vinen.  Vinen har kraft og karakter og er en god kompagnon til krydrede retter – til okse, fjerkræ, lam, vildt.

Vinen er dyrket i Faggiano, Puglia i det sydlige Italien

La Giuva Amarone della Valpolicella DOCG VERDENSKLASSE Amarone, som en ægte Amarone rødvin skal dufte og smage. På toppen af øverste hylde i Valpolicella huserer Alberto Malesani & co. De kan lave vin som ingen andre !!

Giampaolo Bruni er mesteren i kælderen hos vinhuset Piandaccoli i Toscana.
Hos Piandaccoli dyrkes de gamle renæssancedruer som Barsaglia Nera, Mammolo, Pugnitello, Foglia Tonda og selvfølgelig Sangiovese, dronninge-druen i Toscana.

Det er på druerne fra vinmarkerne i Campiano i Valpolicella og i en højde af 600 meter over havets overflade at denne historiske Ripasso vin fremstilles.
Området er udover vin kendt for sine kirsebærtræer og en frodig natur.

Viser alle 26 resultater

Produkter