Produktmenu

italien_200x200.png

Italien

Vores rødvine er nøje udvalgt gennem vores mange rejser til vingårde i det store udland. Udsøgte, smagfulde rødvine fra Italien.

Ad Hoc – moden, karakterfuld elegance

Den rubinrøde Ad Hoc vin har en moden, elegant karakter – en krydret duft af blomme og kirsebær, med strejf af tobak og krydderi. Smagen bliver harmonisk og smagfuld, når de meget modne druer efter måneders sol høstes med håndkraft – og 3 måneders lagring på egefade tilfører yderligere elegance til vinen.  Vinen har kraft og karakter og er en god kompagnon til krydrede retter – til okse, fjerkræ, lam, vildt.

Vinen er dyrket i Faggiano, Puglia i det sydlige Italien

La Giuva Amarone della Valpolicella DOCG VERDENSKLASSE Amarone, som en ægte Amarone rødvin skal dufte og smage. På toppen af øverste hylde i Valpolicella huserer Alberto Malesani & co. De kan lave vin som ingen andre !!

Giampaolo Bruni er mesteren i kælderen hos vinhuset Piandaccoli i Toscana.
Hos Piandaccoli dyrkes de gamle renæssancedruer som Barsaglia Nera, Mammolo, Pugnitello, Foglia Tonda og selvfølgelig Sangiovese, dronninge-druen i Toscana.

Det er på druerne fra vinmarkerne i Campiano i Valpolicella og i en højde af 600 meter over havets overflade at denne historiske Ripasso vin fremstilles.
Området er udover vin kendt for sine kirsebærtræer og en frodig natur.

Viser 1–16 af 31 resultater

Er du over 18?

Vi skal sikre os, at du har den rette alder, før du besøger vores webshop!