Produktmenu

portugal_200x200.png

Portugal

Vores rødvine er nøje udvalgt gennem vores mange rejser til vingårde i det store udland. Udsøgte, smagfulde rødvine fra Portugal

Her byder vi velkommen til stærk portugisisk rødvin. Snyd ikke dig selv for at prøve rødvin fra Portugal.

Navnet “Castelinho” er lig med kvalitet fra øverste hylde i Dourodalen.
Denne vin ligger på skifferjordbund i en højde af 600 meter og med et meget tørt klima. Herfra kommer strukturen i vinen. Her får du en vin med friskhed, aroma og spændstighed.
Castelinho laves på et udvalg af de bedste klaser Touriga Nacional samt Touriga Franca, og er vin i den tørre ende af skalaen.

Descobridores Reserva er en fyldig koncentreret frugtbombe, der på forunderlig vis ikke desto mindre formår at fremstå både balanceret og kompleks.

Descobridores er et sammenstik af de stedbundne druer Alicante bouschet, Touriga Franca og Touriga Nacional. Alentejo-regionen leverer efter en næsten mirakuløs forvandling i dag nogle af Portugals absolut bedste vine – vine der samtidig udviser et enestående forhold mellem pris og kvalitet.

Er der noget man kan lave i Lissabon, så er det fyldige rødvine. Klimaet lægger op til kraftige smagfulde rødvine, der ofte er fuld på højde med deres spanske naboer, og så til den halve pris.

Er du over 18?

Vi skal sikre os, at du har den rette alder, før du besøger vores webshop!