Produktmenu

spanien_200x200.png

Spanien

Vores rødvine er nøje udvalgt gennem vores mange rejser til vingårde i det store udland. Udsøgte, krydrede rødvine fra Spanien.

Byen Estates ligger på de sydlige skråninger af Sierra de la Albera bjergkæden, der grænser op til den lille by Vilamansicle i et naturområde af national interesse.

De skifer og miljømæssige forhold, bjergrige terræn og højde giver denne rødvin en kraftfuld og eksklusiv karakter.

Rioja ligger i den nordlige del af Spanien tæt ved byen Logroño, hvor floden Ebro skærer sig i en øst-vestlig retning igennem området. Rioja opdeles i tre forskellige regioner: Rioja Baja i øst, Rioja Alta i vest samt den nordlige og mindste del Rioja Alavesa.
Riojas vigtigste druesort er Tempranillo, som ofte suppleres med en lille andel Garnacha, Graciano og Mazuelo. 90% af produktionen består af rødvin, men der produceres også en mindre andel af hvidvin og rosévin.
Riojas vinproduktion går langt tilbage i historien, men det var først i ca. 1860, at området blev rigtig kendt. Da vinlusen hærgede i Frankrig, flyttede mange vinproducenter nemlig fra Bordeaux til Rioja for at dyrke vin. Disse producenter fik stor indflydelse på vinproduktionen i området.

Viser alle 16 resultater

Er du over 18?

Vi skal sikre os, at du har den rette alder, før du besøger vores webshop!