Produktmenu

tyskland.png

Tyskland

Vores rødvine er nøje udvalgt gennem vores mange rejser til vingårde i det store udland. Udsøgte, smagfulde rødvine fra Tyskland.

Vingården Weingut Bretz ligger i byen Bechtolsheim, og har været hjertet i familien i generationer. Horst og hans kone Heike sammen med sin bror Harald Bretz er drivkraften lige nu, men den næste generation – datter Victoria – venter allerede ivrigt på at komme til. Byen Bechtolsheim ligger cirka 20 km syd for Mainz, og består af et fint område med en del vinproducenter, der er rigtig gode til hvidvin samt rose.

I Tyskland er Spätburgunder (Pinot Noir) for røde vine, hvad Riesling er for de hvide vine – den absolutte stjerne. Tyskland er verdens 3. største producent af Pinot Noir. Det tyske navn for druen Spätburgunder kommer af ordene ”sent” (spät) og modnede Pinot-druer (Burgunder).
Hos Bretz kan man næppe kalde noget for hverdagsvin – i det mindste ikke i kvaliteten!
Denne Spätburgunder Reserve trocken er udvalgt fra forskellige vinmarker som yder de mest saftspændte og indsmigrende druer.
Vinen ligger på nye fade der giver de unge Pinot Noir druer et skønt modspil.

Nu kan vi byde velkommen til en af de rigtig store.
Vores nye vinhus St.Laurentius, der ligger kun 125 meter fra Moselfloden i byen Leiwin. Ikke alene er området gudesmukt – også vinene er på sin helt egen måde unikke.
Det er Nadine og Johannes, der sammen med Nadines far Klaus driver gården.
De lever og ånder for deres druer og det smager man straks.

Sankt Laurent er en rødvinssort, der menes at stamme fra Østrig. Her er den en af de mest populære røde druesorter.

Viser alle 2 resultater

Er du over 18?

Vi skal sikre os, at du har den rette alder, før du besøger vores webshop!