Produktmenu

usa_200x200.png

USA

Vores rødvine er nøje udvalgt gennem vores mange rejser til vingårde i det store udland. Udsøgte, smagfulde rødvine fra USA.

Her byder vi velkommen til den anerkendte Californiske producent Hahn, der står bag denne kraftfulde Zinfandel fra Lodi.Mellem San Joaquin og Sacramento Valley. Her er varmt, da det ligger så langt inde i landet, at havbriser og kølende morgendis ikke når derind.

Robert Parker skriver “overflødigheden og dramaet i den fantastiske næse af den tætte blomme-farvede Dominus 2012 tilbyder noter af asiatisk krydderi, moden, solbær, kirsebær, tobaksblad og julefrugtkage. Det er fyldigt og overdådigt uden hårde kanter, en problemfri integration af syre, træ og tannin og en tæthed og rigdom, der er bygget til at vare i mindst 25-30 år”.

Denne bulderbasse af en Zinfandel kommer fra Lodi (udtales Lohd-eye) i Californien. Vinområdet ligger øst for storbyen San Fransisco ved floden Sacramento. Her er der stort set altid kølig morgen-tåge (deraf navnet Foggy Bay) og varme i dagtimerne med masser af sol. Netop dette klima betyder langsom modningsproces af druerne, der således kan opnå en intens farve og lækker frugtagtig karakter.

 

Er du over 18?

Vi skal sikre os, at du har den rette alder, før du besøger vores webshop!