Produktmenu

tyskland.png

Tyskland

Herunder ses hvilke rosévine, som vi forhandler fra Tyskland.

Danmark er ikke det eneste land der langt om længe har fået øjnene op for rosévin. Hvis du synes rødvin er for tungt og  finder hvidvinen for let,  så er rosé det helt rette. Denne herlige vin som du får i mange varianter fra de helt ”røde” til de laksefarvede. Smagfulde, elegante og forfriskende rosévine med smagsvarianter der spænder over bær og frugter i alverdens afskygninger, et spændende indslag til udendørs hygge eller større selskaber såsom studentergildet eller nytårsaften. Rosévin er også rigtig god til picnic, hvor de små tapas lignende anretninger vil passe perfekt til den søde, lette rosévin.

Rosévin nydes ofte kold på en varm sommerdag, det er helt en smagssag, og den kan både fås som tør og halvtør. Rosévin er især god til lette sommerretter, smukke sommer salater, til forretter eller en let anretning med fisk.

Rosévine produceres i dag overalt i verden. Det er en skrøne at tro at rosévin kommer af at blande rødvin med hvidvin, det passer ikke. Grunden til den lyserøde farve, kommer fra skindet. Lige så snart vinen har den rigtige farve, fjerner man de røde skind fra druerne og fermenteringen kan gå igang. Fermenteringen skaber den gode smag, vi kender fra rosévinen.

Gila vinimport har et større udvalg af rosévine fra Tyskland. Du kan få rosévine i mange forskellige prisklasser, fra over hele verdenen,

Viser alle 3 resultater

Er du over 18?

Vi skal sikre os, at du har den rette alder, før du besøger vores webshop!