Se pris ved 6 flasker

A.H. Riise Navy Frogman Conventus Ranae

kr.525.00 inkl. moms

Dansk rom

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 459 Kategorier: , ,

Beskrivelse

A.H. Riise Rom er en hyldest til én af de mest entreprenante danskere, Albert Heinrich Riise, der med stor succes drev sit apotek i Charlotte Amalie på St. Thomas i perioden 1838 til 1878.
“En speciel blend til specielle mennesker”
Findes der en bedre måde at mindes det danske Frømands Korps på, end med en unik romblanding, hvis 200-årige historie, har haft en lang og etableret forbindelse med den kongelige danske flåde.
A.H. Riise Royal Danish Navy Frogman – Conventus Ranae er håndblendet og modnes i smukke egetræsfade – hver med en unik historie.

På trods af den høje alkohol %, er det en ret let duftende rom, domineret af balsamisk glasur og mokka med hint af brændte noter og appelsin
Smagen viser at den høje alkohol er mere til stede, men på en pæn og integreret måde, hvor noterne fra duften går igen sammen med ananas og kokosnød mælkechokolade
Meget cremet eftersmag med noter af mørk chokolade og mokka

Frømands korpset blev oprettet i 1957 og var inspireret af den britiske specialbådtjeneste (SBS), Amerikas undervandsnedrivningshold (UDT og Navy SEALs) og de norske marinejægere. Maritime operationer har og vil altid være en af de korpsets centrale opgaver.
Efter afsluttet tjeneste, kan Frømændene melde sig ind i ”Conventus Ranae” (’en samling af frøer’ på latin) – frømændenes formelle forening, der har til formål at styrke båndet mellem aktive og pensionerede Frømænd.
I de senere år har A.H. Riise samarbejdet med Conventus Ranae, hvilket blandt andet har ført til lanceringen af den berømte A.H. Riise Royal Danish Navy Frogman.

Yderligere information

Land

Danmark

Producent

A.H. Riise

Alkohol

60%