Se pris ved 6 flasker

Averæn Pinot Noir Oregon

kr.300.00 inkl. moms

Dejlig Pinot Noir fra Oregon USA.

På lager

Pris pr. stk. ved 6 styk kr.285.00
Varenummer (SKU): 684 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Suveræn Pinot fra Oregon!

Med sin dybe rubinrøde farve og komplekse aromaer er AVERÆN Pinot Noir en sand fornøjelse for sanserne. Druerne er plantet i Willamette Valley, der er den velkendte
dal i Oregon, som ligger ud mod Stillehavet, Regionen er kendetegnet ved at have mange soltimer kombineret med de kolde vinde fra havet. En kombination, der giver druerne en lang vækstsæson, som er med til at skabe god kompleksitet.

Noter af saftige, friske frugter og bærsmag, mørk kirsebær, tranebær, brombær og kirsebær. Krydret med mokka, blodappelsin og karry forøges indtrykket af kompleksitet.
Vinen føles moden med en let syre, der gør vinen levende.

En af de mest bemærkelsesværdige egenskaber ved AVERÆN Pinot Noir er dens evne til at udtrykke terroiret i Williamette Valley. Denne vin er lavet med druer fra nøje udvalgte vinmarker, der er kendt for deres unikke jordbund og klimaforhold. Resultatet er en vin, der afspejler regionens karakteristiske træk og udtrykker sin oprindelse på en autentisk måde.

Nyd den som et stille glas eller som tilbehør til god mad. Lad den ledsage et godt stykke oksekød, en grøderet med kalv eller and. Også perfekt til vildtgryden eller et lækkert stykke fjerkræ.

Nydes ved max 16 grader.

Yderligere information

Land

USA

Producent

Averæn

Drue

100% Pinot Noir

Alkohol

13,5%

Årgang

2021

Sulfitter

Indeholder sulfitter