Se pris ved 6 flasker

Barossa Ink Shiraz

kr.119.00 inkl. moms

Lækker Shiraz fra Australien

 

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 547 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Grant Burge fra Barossa Valley er en af Australiens mest traditionsrige producenter med godt 165 år på kontoen i hjertet af Australiens mest prestigiøse område.

Barossa Valley er og bliver verdensberømt for shiraz, hvor druen opnår den særligt aromatiske og brugervenlige profil, der forbindes med dens oversøiske navn (modsat syrah med fransk temperament, mindre drama og syrligere frugt).

Barossa Ink Shiraz er en nyskabelse fra vinmagerteamet hos Grant Burge, anført af den lokale vinhelt, Craig Stansborough. Målet med denne vin var og er at skabe en betalbar men tætpakket shiraz med fuld smæk på power og aroma.
Efter en gæring på rustfrit stål er vinen er lagret på en blanding af nye amerikanske samt to til seks år gamle fade af fransk og amerikansk herkomst.

Vinen fremstår, mørk og tæt i farven, med et stort korpus og en aromatisk profil, der ledes an af potent, sødmefuld skovbærfrugt understøttet af fadlagringsnoter. Lidt finsk lakrids og chokolade runder herligheden af; alt holdt i en sømløs, vel-poleret stil, hvor frugten forbliver i centrum og garvesyrer glimrer ved deres fravær.

Dette er powervin, der kan få enhver frankofil til at løbe skrigende bort, mens entusiasterne kan glæde sig over solide smæk for skillingen.

Vi anbefaler, at vinen serveres omkring de 16-18°.

Yderligere information

Land

Australien

Producent

Grant Burge

Drue

Druer 100% Shiraz

Alkohol

14%

Årgang

2020

Sulfitter

Indeholder Sulfitter