Se pris ved 6 flasker

Bretz Grauer Burgunder Reserve Trocken

kr.175.00 inkl. moms

Tysk Grauer Burgunder

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 298 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Vingården Weingut Bretz ligger i byen Bechtolsheim, og har været hjertet i familien i generationer. Horst og hans kone Heike sammen med sin bror Harald Bretz er drivkraften lige nu, men den næste generation – datter Victoria – venter allerede ivrigt på at komme til. Byen Bechtolsheim ligger cirka 20 km syd for Mainz, og består af et fint område med en del vinproducenter, der er rigtig gode til hvidvin samt rose.

Horst og hans kone Heike sammen med sin bror Harald Bretz er drivkraften lige nu, men den næste generation – datter Victoria – venter allerede ivrigt på at komme til. Byen Bechtolsheim ligger cirka 20 km syd for Mainz og består af et fint område med en del vinproducenter, der er rigtig gode til hvidvin samt rose.

Her er vi i selskab med en af højdespringerne fra Bretz i Tyskland, der er lavet på druen Grauer-Burgunder, der er den tyske betegnelse for samme drue, som vi kender som Pinot Gris eller Pinot Grigio i andre lande.
Den har den her lækre eksotiske frugt med en anelse fedme, som vi kender fra Alsace.
Det er en vin, der med sin meget friske og flotte farve gemmer på mange af de bedste elementer fra druesorten, der kun langsomt åbner sig op i glasset. For det begynder med en relativt tilbageholdende smag, men efterhånden smyger den sig ind med sine lækre bløde noter af sødme fra æbler og ferskner, men samtidig også med et let perlende og relativt bestemt bid af bitterhed, der runder det af.
Det er en super lækker hvidvin, der nok kræver, at du har nysgerrigheden til at smage grundigt på dråberne, men så er der også bonus i smagsløgene.

Drik den til fiskeretter som fx. tunbøffer, rejer i hvidløg eller til en skaldyrsret.

Nydes ved 11-12 grader.

 

 

Yderligere information

Land

Tyskland

Producent

Bretz

Drue

100% Grauer Burgunder

Alkohol

13,5%

Årgang

2019

Sulfitter

Indeholder sulfitter