Se pris ved 6 flasker

Bretz Kerner Royal Blue

kr.120.00 inkl. moms

Lækker sød tysk hvidvin

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 273 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Vingården Weingut Bretz ligger i byen Bechtolsheim, og har været hjertet i familien i generationer. Horst og hans kone Heike sammen med sin bror Harald Bretz er drivkraften lige nu, men den næste generation – datter Victoria – venter allerede ivrigt på at komme til. Byen Bechtolsheim ligger cirka 20 km syd for Mainz, og består af et fint område med en del vinproducenter, der er rigtig gode til hvidvin samt rose.

Horst og hans kone Heike sammen med sin bror Harald Bretz er drivkraften lige nu, men den næste generation – datter Victoria – venter allerede ivrigt på at komme til. Byen Bechtolsheim ligger cirka 20 km syd for Mainz og består af et fint område med en del vinproducenter, der er rigtig gode til hvidvin samt rose.

Hvis du er til friske vine får du her en dejlig rig vin fra vores gård i Bechtolsheim, i nærheden af Mainz i Tyskland.

Udtrykket “spätlese” betyder sen høstning, hvor den ekstra tid på vinstokken er årsagen til højere sukker koncentrationer inden gæring.

Denne guldprisvindende vin er frugtagtig og særdeles saftig på ganen med antydninger af modne stikkelsbær og ribs. På næsen er der dejlige rosenblade og mandarin-toner og en anelse citrus til sidst.
Vinen skal du drikke til lidt spicy svinekød, lam, asiatiske retter samt krydrede kyllinge-retter
Du kan også nyde den en varm sommerdag sammen med lidt nødder eller chips.

Nydes afkølet ved min 7 grader, max. 10 grader.

 

 

Yderligere information

Land

Tyskland

Producent

Bretz

Drue

100% Kerner (krydsning af Riesling og Trollinger)

Alkohol

9%

Årgang

2018

Sulfitter

Indeholder sulfitter