Se pris ved 6 flasker

Bretz Spätburgunder Reserve Trocken

kr.190.00 inkl. moms

Tysk Spätburgunder

På lager

Pris pr. stk. ved 6 styk kr.165.00
Varenummer (SKU): 299 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Vingården Weingut Bretz ligger i byen Bechtolsheim, og har været hjertet i familien i generationer. Horst og hans kone Heike sammen med sin bror Harald Bretz er drivkraften lige nu, men den næste generation – datter Victoria – venter allerede ivrigt på at komme til. Byen Bechtolsheim ligger cirka 20 km syd for Mainz, og består af et fint område med en del vinproducenter, der er rigtig gode til hvidvin samt rose.

I Tyskland er Spätburgunder (Pinot Noir) for røde vine, hvad Riesling er for de hvide vine – den absolutte stjerne. Tyskland er verdens 3. største producent af Pinot Noir. Det tyske navn for druen Spätburgunder kommer af ordene ”sent” (spät) og modnede Pinot-druer (Burgunder).
Hos Bretz kan man næppe kalde noget for hverdagsvin – i det mindste ikke i kvaliteten!
Denne Spätburgunder Reserve trocken er udvalgt fra forskellige vinmarker som yder de mest saftspændte og indsmigrende druer.
Vinen ligger på nye fade der giver de unge Pinot Noir druer et skønt modspil.

Farven er smuk rubinrød med klar kant.
Vinen har en berusende duft som om man tog en klase helt friske druer og knuste den! Hindbær, jordbær og skovblomster i skøn harmoni.
I munden kræser vinen om tungen med sin saftige og imødekommende stil. Et rent tæppe af røde frugter, smukt integrerede tanniner, fin ekstrakt og rund blød krop.

Vinen passer perfekt til: Aperitif, grillet laks, salater, kylling, pasta i cremet sauce.

Vinen kan ligge i 5-6 år.

 

Yderligere information

Land

Tyskland

Producent

Bretz

Drue

Spätburgunder

Alkohol

13,5%

Årgang

2015

Sulfitter

Indeholder sulfitter