Se pris ved 6 flasker

Busby’s Mate Chardonnay

kr.99.00 inkl. moms

Konge chardonnay fra Australien.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 546 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Australierne, disse sympatiske mennesker, evner med deres, ukrukkede stil at finde på maleriske navne, der på uhøjtidelig vis udtrykker vinmagerens personlighed men så sandelig også vinens.  James Busby (1801-1871) var en britisk vin pioneer, der i dag betegnes som Australiens “fader” til landets vinindustri.

Busby’s Mate Chardonnay er netop en vin, som appellerer bredt via sin fyldige, charmerende stil kombineret med en spændstig frugt og hele 14% alkohol!!!!!.
Du får et lille mesterværk af en vin med kompleks duft- og smagsoplevelse, hvor friskheden er i behold, så smagsløgene ikke trættes efter det første glas.
Den smager ganske enkelt af det, som vi godt kan lide; et glas mere!

Chardonnay-druerne til Busby’s Mate håndhøstes i forskellige regioner i det sydvestlige Australien, hovedsageligt fra Victoria. Dele af vinen gæres på eg, hvilket tilføjer helheden et subtilt, cremet touch.
Duft og smag har elementer af melon og citrus iblandet lidt tropefrugt. Smagen er fyldig med lidt smørfedme og perfekt afrundet finish.

Busby’s Mate er en fremragende og betalbar all-round vin, der egner sig til en bred vifte af kraftigere retter med fisk og skaldyr samt de lyse kødretter.

Nyd nu og de næste 4-5 år frem, serveret ved ca. 10-13°.

Yderligere information

Land

Australien

Producent

Busby's Mate

Drue

100% Chardonnay

Alkohol

14%

Årgang

2020