Se pris ved 6 flasker

Butler Nephew & Co 40 års Decanter

kr.1,265.00 inkl. moms

40 års Tawny i  Decanter-flaske.

På lager

Pris pr. stk. ved 6 styk kr.1,165.00
Varenummer (SKU): 417 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Navnet Butler Nephew & Co. har rødder tilbage til 1730, og var i et partnerskab med Burmester i de tidlige år. Butler Nephew & Co. er en producent, der laver noget af det bedste, og huset betegnes som “The New Frontier” i branchen.

Er du til saftig primær-frugt, skal du holde dig langt væk, for dette er ikke billig portvin, men holder man af lagrede tertiære aromaer, så er dette himmelsk eliksir, som bør nydes uden mad, i nøje udvalgt selskab og gerne gerne med en Chester field-sofa som eneste tilbehør.

En vin som med sit store alders-præg er helt sin egen. Rig, frisk og pirrende med lang lang eftersmag af kærlighed.

En blended Tawny fremstillet af ekstremt gamle og særligt udvalgte vine fra Butler Nephew med en helt usædvanlig kompleksitet.
Det koncentrerede udtryk er opstået gennem den fordampning, der er en selvskreven del af årelang fadlagring. Farven er mahogni med grønlige nuancer og med stor intensitet.
I duften fornemmes straks syren med moden frugt, rancio- og oxidations-aromaer, som giver mindelser om apotek, kamfer og urter!
Den flygtige syre giver en genial kompleksitet i en ultra-lang finale, som forekommer tørrer end yngre portvine, da de med alderen taber noget af sødmepræget og desuden får mere modspil fra syren.

Yderligere information

Land

Portugal

Producent

Christie's

Alkohol

20

Sulfitter

Indeholder sulfitter