Se pris ved 6 flasker

Butler Nephew & Co Crusted 2018

kr.320.00 inkl. moms

Crusted portvin.

På lager

Varenummer (SKU): 635 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Navnet Butler Nephew & Co. har rødder tilbage til 1730, og var i et partnerskab med Burmester i de tidlige år. Butler Nephew & Co. er en producent, der laver noget af det bedste, og huset betegnes som “The New Frontier” i branchen.

Crusted Port er en britisk opfindelse og meget sjældent set. I gamle dage (1800 tallet) blev det kaldt “fattigmands-vintage”, fordi den var lidt billigere end ”rigtig” vintage.

Dette er en meget fin ikke-vintage port. Den får sit navn fra den lille smule bundfald (crust), der dannes i bunden af flasken – ligesom i en Vintage Port. Crusted Port er blandinger af mindst to eller flere årgange, har lagret på fad i op til 4-5 år og derefter ældet i mindst 3 år i flasken før frigivelse.

Crusted Port kan du gemme 15-25 år da vinen vil fortsætte med at udvikle sig i flasken og udvikle sin aroma og karakter med alderen. Denne type portvin ses normalt kun i England, da englænderne elsker denne type portvin.

Hvis du ikke har prøvet PORTVIN & GULLASH… ja så får du chancen her. Dette er ”Barolo på Speed” og der venter dig en knytnæve af en vin til simreretter.

Butler Nephew Crusted Port er fyldig og frugtagtig. Kraftig aromatisk bouquet med masser af tannin og syrer. Mørke bærfrugter på næsen og i munden. Store lag af kompleksitet og smag. Butler Nephew Crusted vælges fra de druer fra den bedste kvalitet i områder af Dourodalen – og kun i små mængder.

Serveringsforslag: 12-13 grader, Butler Nephew er den perfekte finish til ethvert måltid. Den har godt at at blive dekanteret og bør serveres i et generøst proportioneret vinglas, således at dens rige frugtagtige næse kan nydes i fulde drag. Fremragende til simreretter og fuldt modnede oste.

Yderligere information

Land

Portugal

Producent

Christie's

Alkohol

20

Årgang

2018

Sulfitter

Indeholder sulfitter