Se pris ved 6 flasker

Butler Nephew & Co Crusted

kr.320.00 inkl. moms

Crusted portvin.

På lager

Pris pr. stk. ved 6 styk kr.305.00
Varenummer (SKU): 86 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Navnet Butler Nephew & Co. har rødder tilbage til 1730, og var i et partnerskab med Burmester i de tidlige år. Butler Nephew & Co. er en producent, der laver noget af det bedste, og huset betegnes som “The New Frontier” i branchen.

Crusted Port er en britisk opfindelse og meget sjældent set. I gamle dage (1800 tallet) blev det kaldt “fattigmands-vintage”, Dette er en meget fin ikke-vintage port. Den får sit navn fra den lille smule bundfald (crust), der dannes i bunden af flasken – ligesom i en Vintage Port. Crusted Port er blandinger af mindst to eller flere årgange, har lagret på fad i op til 4-5 år og derefter ældet i mindst 3 år i flasken før frigivelse.

Crusted Port er beregnet til at gemme i 15-25 år. Det er et tegn på, at vinen vil fortsætte med at forbedre sig i flasken og udvikle sin aroma og karakter med alderen. Denne type portvin ses normalt kun i England, da englænderne elsker denne type portvin.

Vi har hjemtaget 300 flasker, ret mange flasker i forhold til den volumen de produceres med – men vi tror på den – og du skal også have mulighed for at prøve denne fantastisk portvin.

Butler Nephew Crusted Port er fyldig og frugtagtig. Kraftig aromatisk bouquet. Mørke bærfrugter på næsen og i munden. Store lag af kompleksitet og smag. Butler Nephew Crusted vælges fra de fineste havne fra den bedste kvalitet i områder af Dourodalen – og kun i små mængder.

Serveringsforslag: 10 grader, Butler Nephew er den perfekte finish til ethvert måltid. Den har godt at at blive dekanteret og bør serveres i et generøst proportioneret vinglas, således at dens rige frugtagtige næse kan nydes i fulde drag. Fremragende med fuldt modnede oste.

Yderligere information

Land

Portugal

Producent

Christie's

Alkohol

20

Årgang

2015 & 2018

Sulfitter

Butler Nephew & Co Crusted