Se pris ved 6 flasker

Butler Nephew & Co. Tastingpack (5 x 6 cl)

kr.320.00 inkl. moms

Tastingpack med 5 forskellige portvine. En super gaveide, og en god måde at få smagt forskellige portvine på, og så en 40 års!!

På lager

Varenummer (SKU): 189 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Vi mener simpelthen dette er verdens bedste gaveidé.
En god måde at få smagt 5 fantastiske portvine fra Butler Nephew på.
En oplagt gave til portvinselskeren eller hvorfor ikke tage en æske med som værtindegave i stedet for en blomst?

Pakken består af følgende 5 portvine:

6 cl 10 years old white: Her får du muligheden for at smage en hvid Tawny i en klasse for sig. Det bliver mere og mere populært med en “Alders-Tawny” lavet på hvide druer. Farven er nærmest gul. Duften er “fin” og let, en herlig duft af fersken og honning. Portvinen er lidt i den tørre ende, og har en friskhed som gør den eminent til at nyde afkølet (ca. 9-10 grader) en varm sommeraften.

6 cl Very Special Ruby: Kraftfuld Ruby portvin med en knytnæve af frugt og fylde.
Den besidder mange af de samme karakteristika som en ung Vintage

6 cl 10 years old Tawny: Lækker 10 års tawny med smag af den lange tid i fadet. Valnød, rosin og vanilje fylder munden fra første mundfuld. Drikkes til kraftige oste.

6 cl 20 years old Tawny: Denne portvin er Tawny’ernes Rolls Royce. Ren nektar på flaske. Drik den til dine søde desserter.

6 cl 40 års Tawny: Har du nogensinde smagt en 40 års portvin ? Hvis ikke så kan du godt glæde dig. Det her er et fantastisk glas. Farven starter nærmest orange men ændrer sig hurtigt i glasset og bliver mørkere og mørkere. Smagen er fantastisk rund med noter af orange, lakrids, valnød og vanilje. Det bliver ikke bedre. Nydes let afkølet cirka 10 -11 grader som glasset efter maden.

Yderligere information

Land

Portugal

Producent

Christie's

Alkohol

20

Sulfitter

Indeholder sulfitter