Butler Nephew & Co. Tastingpack Premium (5 x 6 cl)

kr.1,095.00 inkl. moms

Tastingpack med 5 forskellige luksus portvine.

På lager

Varenummer (SKU): 605 Kategorier: , ,

Beskrivelse

PREMIUM PORTVINS-SMAGEÆSKEN

Dette er simpelthen gaven til den virkelig kræsne portvinselsker.

Æsken byder på en samling ekstremt lækre portvine. En æske der består af  fem gamle portvine lige fra en 20 år gammel Tawny til den ekstraordinære Very Very Old portvin. I alt 240 års portvin samlet i én æske.

Hver kvalitet af “smagerøret” på 6 cl er blevet udvalgt af vores team af eksperter og repræsenterer toppen af ​​Butler Nephews samling.

Pakken er en hyldest til de mangeårige traditioner for portvinsproduktion og aldring og er perfekt til dem, der ønsker at udforske rækkevidden og kompleksiteten af ​​gamle Tawny portvine.

Hver portvin er blevet lagret til perfektion, hvilket giver mulighed for et fuldt udtryk for de unikke smage og aromaer, der kun findes i lagrede portvine. Fra den rige og frugtige 20-årige til den komplekse og nuancerede og uforglemmelige Very Very Old port (100 års) tilbyder denne smagspakke en virkelig enestående oplevelse.

Smagspakken er elegant præsenteret i en slank og sofistikeret indpakning, hvilket gør den til en ideel gave til enhver vinelsker eller en særlig godbid til dig selv.

Som en begrænset udgave er denne Premium smagspakke kun tilgængelig, så længe lager haves. Gå ikke glip af denne mulighed for at prøve nogle af de fineste gamle portvine, der findes på markedet.

Vi håber inderligt, at du vil kunne lide det!

indeholder sulfitter

Yderligere information

Land

Portugal

Producent

Christie's

Alkohol

20

Sulfitter

Indeholder Sulfitter