Se pris ved 6 flasker

Butler Nephew & Co. Vintage 2020

kr.495.00 inkl. moms

Skøn Vintage 2020

På lager

Varenummer (SKU): 562 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Navnet Butler Nephew & Co. har rødder tilbage til 1730, og var i et partnerskab med Burmester i de tidlige år. Butler Nephew & Co. er en producent, der laver noget af det bedste, og huset er kendt for sine solide portvine.

Vintage er en speciel kategori af portvine, der kun bliver fremstillet i de år der har været helt ekstraordinært gode. Efter lagring på egetræsfade i 2-3 år, bliver vinen flasket for herefter at udvikle sig yderligere i flasken de næste mange, mange år for at opnå de typiske karakteristika.

Ikke siden den fantastiske årgang 2017 har Butler Nephew & Co. valgt at deklarere Vintage Port.
Den har været værd at vente på for takket være de gode vejrforhold med masser af varme og et minimum af regn har årgang 2020 opnået masser af finesse samt en flot balance; den er både kraftig og fyldig, men samtidig utrolig elegant og delikat.
Butler Nephew Port 2020 har en dyb nærmest sort farve samt en delikat og kompleks duft af sorte frugter og rosiner med noter af krydderier, balsamico og egetræ. Smagen er fyldig, elegant og velafbalanceret med masser af frugtnoter, sprød syre, kraftfulde, men samtidig silkebløde tanniner samt en utrolig lang og meget behagelig eftersmag.
En yderst harmonisk portvin, der bør serveres lettere afkølet, og som er særdeles velegnet som en ”efter-måltidet-drink” og til kraftige oste, desuden ideel til en god peberbøf!

Portvinen er det perfekte køb, med en virkelig høj kvalitet og til de tålmodige portvinssamlere, der kan lide at gemme portvin i mange år.

Yderligere information

Land

Portugal

Producent

Christie's

Alkohol

20

Årgang

2020

Sulfitter

Indeholder Sulfitter