Se pris ved 6 flasker

Castelinho Tinto

kr.100.00 inkl. moms

Stærk portugisisk rødvin.

På lager

Pris pr. stk. ved 6 styk kr.90.00
Varenummer (SKU): 150 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Her byder vi velkommen til stærk portugisisk rødvin. Snyd ikke dig selv for at prøve rødvin fra Portugal.

Navnet “Castelinho” er lig med kvalitet fra øverste hylde i Dourodalen.
Denne vin ligger på skifferjordbund i en højde af 600 meter og med et meget tørt klima. Herfra kommer strukturen i vinen. Her får du en vin med friskhed, aroma og spændstighed.
Castelinho laves på et udvalg af de bedste klaser Touriga Nacional samt Touriga Franca, og er vin i den tørre ende af skalaen.

Selve vinificeringen er klassisk: En lang gæring på ståltanke med hyppige omrøringer – for at få så meget ekstrakt med fra druerne som muligt. Herefter modning i 6 til 7 måneder på nye fade samt 8 måneder på gamle små fade af fransk og amerikansk eg. Efter aftapning ligger vinen yderligere 1 år på flaske i kælderen til modning.

Vinen har en meget flot og mørk rubinrød farve, og er usædvanligt koncentreret vin. I duften er den meget åben med nuancer af harpiks og peber, men også blommer og brombær og en smule vanilje fra opholdet på træfade.

Prøv den sammen med mørke vildtretter, grillet okse- eller lammekød med masser af krydderurter og hvidløg. Er også usædvanlig god til kraftige hvidskimmeloste.

Yderligere information

Land

Portugal

Producent

Quinta do Castelinho

Drue

Touriga Nacional samt Touriga Franca

Alkohol

14%

Årgang

2015

Sulfitter

Indeholder sulfitter