Se pris ved 6 flasker

Chateau La Claymore Lussac – St. Emilion

kr.220.00 inkl. moms

Fransk St. Emilion

 

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 520 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Vinmarkerne og kælderen i LA CLAYMORE blev etableret i 1960 og drives i dag af François og Maria-Dolores Linard. I dag er der beplantet 33 hektar vinstokke i området, der støder op til vinregionerne Bordeaux, Montagne Saint Emilion og Lalande de Pomerol.
Blends fra Saint-Émilion er kendt for sin særlig imødekommende stil og smag og rammer et bredt publikum.
Vinområdet Saint-Émilion er opkaldt efter den kønne UNESCO-beskyttede middelalderby af samme navn. Området er ca. 75 km2 stort, og druer har været dyrket her siden middelalderen. I dag producerer Saint- Émilion mere end 250.000 hektoliter vin om året, ca. 94% er klassisk rødt bordeauxblend.
Cabernet Sauvignon, Merlot Cabernet Franc samt Malbec komplementerer hinanden perfekt, de supplerer hinanden og skaber balance, der er nøgleord for god Bordeaux-vin.
Druerne til denne krabat er plantet på ejendommens solrige skråninger. I dette blend er der anvendt Merlot, Malbec samt Cabernet Franc. Vinen deles op på 2 forskellige “fade” 50% på beton og 50% på nye egetræsfade. Efter 15 måneder blandes vinen og frigives efter yderligere 3 måneder i flasken. Du får en smuk granatrød farve med karmin reflektioner. I næsen møder du fine aromaer af vilde jordbær, kirsebær og eukalyptus med en finish af brun tobak.
Nyd denne skønne St.Emilion til fx pulled pork, svinekoteletter, pizza, kylling og kalkun.

Yderligere information

Land

Frankrig

Producent

La Claymore

Drue

Merlot, Malbec samt Cabernet Franc

Alkohol

14%

Årgang

20..