Beskrivelse
Vinmarkerne og kælderen i LA CLAYMORE blev etableret i 1960 og drives i dag af François og Maria-Dolores Linard. I dag er der beplantet 33 hektar vinstokke i området, der støder op til vinregionerne Bordeaux, Montagne Saint Emilion og Lalande de Pomerol.
Blends fra Saint-Émilion er kendt for sin særlig imødekommende stil og smag og rammer et bredt publikum.
Vinområdet Saint-Émilion er opkaldt efter den kønne UNESCO-beskyttede middelalderby af samme navn. Området er ca. 75 km2 stort, og druer har været dyrket her siden middelalderen. I dag producerer Saint- Émilion mere end 250.000 hektoliter vin om året, ca. 94% er klassisk rødt bordeauxblend.
Cabernet Sauvignon, Merlot Cabernet Franc samt Malbec komplementerer hinanden perfekt, de supplerer hinanden og skaber balance, der er nøgleord for god Bordeaux-vin.
Druerne til denne krabat er plantet på ejendommens solrige skråninger. I dette blend er der anvendt Merlot, Malbec samt Cabernet Franc. Vinen deles op på 2 forskellige “fade” 50% på beton og 50% på nye egetræsfade. Efter 15 måneder blandes vinen og frigives efter yderligere 3 måneder i flasken. Du får en smuk granatrød farve med karmin reflektioner. I næsen møder du fine aromaer af vilde jordbær, kirsebær og eukalyptus med en finish af brun tobak.
Nyd denne skønne St.Emilion til fx pulled pork, svinekoteletter, pizza, kylling og kalkun.