Se pris ved 6 flasker

Claroscuro Gran Pinot Noir

kr.190.00 inkl. moms

Argentinsk Pinot Noir

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 224 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Argentinas vinområder ligger primært i den indre del af landet, op mod Andesbjergene. Markerne ligger højt med høje temperaturer om dagen og lave om natten. Andesbjergenes kolde floder leverer vand til overrisling af markerne. De bedste vine i Argentina kommer fra distriktet Mendoza.

Nu får du mulighed for at smage en super Pinot Noir fra vores gård Claroscuro Wines der er beliggende i Vistaflores Uco Valley, der ligger 1054 meter over havet. Vinen har ligget i franske egetræsfade i 12 måneder og på flasken i 9 måneder.

Året 2016 var koldt og betragtes i Argentina som det bedste år i historien for netop Pinot Noir druen da de kolde nætter giver fremragende vilkår da det fremkæver de fine aromaer af krydderier og hvide frugter.

Farven er lys med rødlige toner. Aromaen er klassisk for Pinot Noir med sine lysrøde bær, krydderier og svampe. Smagen er saftig og pakket med granatæble, hindbær og lette syre-nuancer.

Nyd den ved 13-14 grader, enten som hyggevin eller f.eks. til tatar, fjerkræ og kalvekød – gerne akkompagneret af østershatte eller kantareller. Vinen har et langt aldring potentiale, helt op til 15 år.

 

Yderligere information

Land

Argentina

Producent

Claroscuro

Drue

Pinot Noir

Alkohol

13,5%

Årgang

2016