Se pris ved 6 flasker

Costiero Rosato Di Negroamaro

kr.115.00 inkl. moms

Skøn italiensk Negroamaro rosévin.

 

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 491 Kategorier: , ,

Beskrivelse

San Giorgio Lonico er en lille hyggelig by i provinsen Taranto i det nordlige Salento, en del af Apulia-regionen i det sydøstlige Italien.
Salento – “hælen” i Italien i den sydlige del af Apulien – har nogle af de smukkeste landskaber i verden. Det er den perfekte naturlige ramme for vinmarker.

I Salento er du aldrig væk fra havet. Regionens frugtbare jord, havbrise og varme solrige klimaer har skabt de ideelle betingelser for, at vinstokke og indfødte druesorter kan blomstre.

Her har Tenuta Giustini deres vinmarker. Et lille hus, der producerer flotte vine på de traditionelle druer for provinsen. Den hyggelig gård ligger placeret lige midt i paradiset med vinmarker hele vejen rundt.

Mild og blid rosévin med en behagelig sødme og et lille bid, så den også kan bruges til mad. Vinen udvikler sig i en god, lang eftersmag.
Negroamaro er en druesort, der normalt leverer rødvine med stor farveintensitet og godt med krydderi, men her mærker man tydeligt, at druesorten er mere end særdeles velegnet til produktion af rosévin.

Vinen dufter af jordbær, hindbær og melon med en let cremet mundfornemmelse.
Til dig der godt kan lide rosévine med lidt ekstra bid er det her fantastisk en af slagsen.

Nydes ved max 10. grader.

Yderligere information

Land

Italien

Producent

Tenuta Giustini

Drue

100% Negroamaro

Alkohol

12%

Årgang

2020

Sulfitter

Indeholder sulfitter